lördag 16 april 2011

Underbar vårdag...

Solen sken och det var sisådär en femton plus... vi tog oss en busstur, vild och jag, och mötte upp gamla härliga mammamaffian på en 'öppen gård' strax utanför stan. Åh så gött vi hade det då! Viggo var mer vild än tam som vanligt, och att springa runt bland djur, traktorer, barn och underbart grus, bajs och lera gjorde inte honom lugnare direkt... ojoj, vilken lycka! Han råmade på korna, morrade på fåren (ja han visste nog inte hur de lät, eller så ville han sätta fårskallarna på plats), KaKaKa sa han till hönorna (fö. de bästa djuren enligt Viggo) och hästarna sa tydligen ingenting idag. Sedan satt vi i solen på gårdens Cafe och mumsade räkmacka, nybakta bullar, kakor och kaffe. Fan vad bra man kan ha det, tänkte vi och mös och prata skit och kolla flygplan.Hela vägen hem satt vild och pratade om KaKaka (hönor) och plyplaan.








2 kommentarer:

  1. Kul att han är så nyfiken och gillar djur. Vilken upplevelse för en liten kille på 1,5 år Va kul det ska bli i Påsk hos mormor med alla djur. massor av kramar till er alla.

    SvaraRadera
  2. Ååh sicken liten söt bonngrabb, me Härryda-kavaj o allt! Han kommer nog få fart på hönorna hos mormor oxå - välkomna!! Kramisar tillbaks till farmor o farfar oxå.

    SvaraRadera